Utrecht

De stad Utrecht is te omschrijven met: mooi, compact, gezellig, vriendelijk en multicultureel.

Utrecht, de op drie na grootste stad van Nederland, is een zeer levendige en gastvrije plek. Gebouwd rond de eeuwenoude Domtoren, is het stadscentrum vertakt door vele kleine grachten, sommige met buitengewone winkels, cafés, restaurants en bars langs het water. Voeg daarbij de charme van de huizen van de vele kooplieden en je begint een idee te krijgen van wat deze stad zo charmant maakt.

Het Centraal Station van Utrecht is het grootste station voor treinverbindingen en de stad heeft een van de hoogste fietser aantallen van Nederland. Het brede aanbod aan opleidingen in Utrecht trekt veel studenten aan. De monumentale gebouwen, kelders, oude kerken en de Domtoren hebben de sfeer voor de stad bepaald. Met de muzieklocatie TivoliVredenburg, musea zoals het Spoorwegmuseum en festivals zoals het Nederlands Filmfestival, biedt de stad cultureel amusement voor iedereen.

Bekijk hieronder een overzicht van bedrijven in Utrecht.

Utrecht

Contacteer ons.

Een link aanmelden is gratis, op deze manier proberen we alle relevante websites op een handig overzicht te plaatsen. Vul onderstaand formulier in en je link aanvraag wordt in behandeling genomen.