Goed mogelijk dat je in een situatie terecht komt waar je geen controle over hebt, super frustrerend natuurlijk. Zo is het mogelijk dat je thuiskomt van een avondje uitgaan in Amsterdam en er dan ineens achterkomt dat je je sleutels bent kwijtgeraakt. De frustratie zal snel hoog oplopen, je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je woning weer in kunnen – dit is de taak van een slotenmaker. Die zal je snel helpen en proberen het slot te forceren, wil je dat het deurslot schadevrij geopend wordt? Dan moet je dit wel even doorgeven aan de slotenmaker. Die is misschien wat langer bezig maar zal hier geen extra kosten voor in rekening brengen.

Een goede slotenmaker is 365 dagen per jaar beschikbaar

Dat je je sleutels kwijtraakt of de woning niet meer inkunt kan op elk moment van de dag gebeuren, dus ook snachts. Gelukkig zijn de meeste slotenmakers snachts ook bereikbaar en zullen snel voor je klaar staan. Een aantal diensten van slotenmakers hebben we hieronder voor je klaargezet zodat je weet voor welke diensten je de slotenmaker kan gebruiken.

  • Sloten openen
  • Advies op maat na inbraakhttps://www.slotenmakergerard.nl
  • Inbraakschade herstellen
  • Openen van kluizen

Een slotenmaker bellen kun je in twee stappen doen

Het eerste wat de slotenmaker je zal vragen is je locatie, de slotenmaker moet natuurlijk weten waar je op dit moment bent. Ook moet je het probleem uitleggen, ben je je sleutels kwijt? Of is er bij je ingebroken? Goed om dit telefonisch door te geven, want zo weet de slotenmaker precies wat hem te wachten staat.