Eindhoven

Tegenwoordig is Eindhoven de op vier na grootste stad van Nederland, met een bevolking van ongeveer 212.000. Het is nog steeds de thuisbasis van Philips, dat nu een multinationaal elektronica bedrijf is.

De lijst van bedrijven in Eindhoven wordt, net als in voorgaande jaren, geleid door oliemaatschappij Shell. KPMG en ING. Philips is vierde. De drie bedrijven in de regio Eindhoven hebben een sterk merk dankzij hun emotionele betrokkenheid, financiële prestaties en duurzaamheid. Ze werden beoordeeld op die kwaliteiten. Daarnaast wordt rekening gehouden met de omzet van de bedrijven.

Eindhoven barst van de energie. En we zijn blij om het met u te delen. Meer dan 125 jaar geleden bracht Philips licht naar Eindhoven. Het bedrijf transformeerde de stad in een levendig industrieel succesverhaal. Tegenwoordig is Eindhoven een bruisende stad in transitie, met een constante stroom van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van creativiteit, innovatie, technologie, design en kennis.

Ontdek Eindhoven

Ontdek de brede selectie van hotspots, hoogtepunten, evenementen en andere activiteiten om u te helpen de designhoofdstad van Nederland te leren kennen. Bezoek het stadscentrum voor wat winkelen en dineren, wandel door het technologische verleden en de toekomst van Eindhoven of verken een van de andere opwindende stadsdistricten. Ontdek de sfeer van Eindhoven, zowel in populaire horecagelegenheden als buiten de gebaande paden.

Eindhoven

Contacteer ons.

Een link aanmelden is gratis, op deze manier proberen we alle relevante websites op een handig overzicht te plaatsen. Vul onderstaand formulier in en je link aanvraag wordt in behandeling genomen.