Den Haag

Den Haag is een van de meest bijzondere steden in Nederland. Niet alleen omdat het onze regeringsstad is, maar ook vanwege de vele monumenten, historische wijken en de ligging nabij de prachtige Noordzeekust. Den Haag is ook bekend als ‘de Koninklijke Stad aan Zee’ en wordt ‘de verblijfplaats’ genoemd.

De pleinen Plein en Grote Markt zijn in overvloed van bedrijven met geweldige restaurants, eetgelegenheden, koffiehuizen en nachtclubs. De winkels in Den Haag zijn net zo gevarieerd als de stad zelf. Het heeft ook veel internationaal bekende kunst en cultuur te bieden.

Den Haag bewijst dat een moderne skyline en een historisch stadscentrum perfecte partners zijn. Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, is een geweldige plek om te gaan zonnebaden en watersporten in de zomer en een lekkere wandeling in de winter. Met attracties als de miniatuurstad Madurodam en de Omniversum-koepel bioscoop is Den Haag ook een prachtige plek voor jongere bezoekers. Bekijk hier een overzicht van links naar bedrijven in Den Haag.

Den Haag

Contacteer ons.

Een link aanmelden is gratis, op deze manier proberen we alle relevante websites op een handig overzicht te plaatsen. Vul onderstaand formulier in en je link aanvraag wordt in behandeling genomen.