Bedrijven

Door het relatief grote aantal banen in Nederland is het lokale personeelsbestand niet toereikend om aan de vraag te voldoen. Het Engels is dus de belangrijkste zakelijke taal in de meeste internationale bedrijven die in Nederland zijn gevestigd, die concurreren in een mondiale bedrijfscontext en op zoek zijn naar ruimdenkende en diverse mensen.

Waarom kiezen internationale bedrijven voor Nederland?

Internationale bedrijven zoals Shell, Phillips, Heineken, Unilever, KLM, ING, Tom Tom en BAAN zijn niet alleen opgericht door Nederlanders maar hebben ook hun hoofdkantoor in Nederland.

Internationale bedrijven kiezen Nederland voor het opzetten van hun kantoren / Europees hoofdkantoor omdat de Nederlandse werkomgeving zeer open, multicultureel en zakelijk georiënteerd is en het land trots kan bouwen op een van de meest stabiele economieën in Europa.

Ook heeft een overvloed aan geschoolde expats, een belastingstelsel dat grote economische prikkels biedt en de geografische locatie van het land, Nederland als een ideale bestemming voor veel industrieën gevestigd. Bekijk hier een overzicht van bedrijven gevestigd in Nederland.

Bedrijven

Contacteer ons.

Een link aanmelden is gratis, op deze manier proberen we alle relevante websites op een handig overzicht te plaatsen. Vul onderstaand formulier in en je link aanvraag wordt in behandeling genomen.